søndag 8. november 2009

Kylling i eplesaus



Deilig kyllingrett med frisk og god saus. Enkel å lage.

(3-4 porsjoner)

Ingredienser:

6 kyllingfileter
2 ss smeltet smør
salt og pepper

Ris

Eplesaus:
1 pose bearnaisesaus (pulver)
3 dl eplemost
1,5 dl kremfløte
20 blå druer (steinfrie)
20 sukkererter
cherrytomater etter eget ønske

Fremgangsmåte:

Kok ris etter anvisning på pakken. Dryss salt og pepper på filetene og stek dem til de er gjennomstekt.

Pisk ut bearnaisepulveren med fløte og eplemost. Kok opp under omrøring. Legg i halve druer, sukkererter og cherrytomater og la sausen koke opp.

Server kyllingfilet sammen med eplesaus og ris.

TIPS: BEGYNN MED RISEN OG KJØTTET I GOD TID FØR SAUSEN. SAUSEN ER KJEMPE FORT GJORT Å LAGE!

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar