tirsdag 29. mars 2011

Kremet fruktsalat



Frukt i en seng av spicy kremet saus. Fantastisk godt på nybakt brød. Smaker herlig til julefrokosten og hvilken som helst annen anledning du måtte ønske.

Ingredienser:

1 beger lettrømme
1 liten kartong fløte, piskes
estragon
cayennepepper
1 boks hermetiske mandariner, delt i to
1 boks hermetisk ananas, i små biter
1 boks valnøttkjerner, kuttes i mindre biter
1 rød paprika, kuttes i små biter
1 boks/eske blå druer, i små biter
2 syrlige grønne epler, i biter
3 bananer, i biter

Fremgangsmåte:

Sik av kraften til mandariner og ananas og del de i to eller i mindre biter. Åpne en liten boks valnøtter og kutt de i litt mindre biter. Kutt paprika i små biter. Stenfrie druer deles i to eller mindre. Epler og bananer kuttes i små biter.

I en bolle piskes fløten til krem. Vend inn rømmen og tilsett en god mengde estragon (dvs. at i rømme/fløteblandingen skal det være tett i tett med grønne estragon flak). Tilsett cayennepepper etter eget ønske. Husk å smake på blandingen før du tilsetter nøttene, frukten og paprika. Rømme/fløteblandingen skal være sterk på smak, da den blir betraktelig mildere på smak etter at resten av ingrediensene er tilsatt.

Sett salaten i kjøleskapet til den er blitt kald før du serverer (ca 1 time).

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar