mandag 24. mai 2010
Ovnsbakt laks med mangosalsa og bakt potet
Frisk og god laksemiddag. Passer like godt på grillen som i ovnen.
Antall personer: 2
Ingredienser:
300 g Salmalaks
2 store bakte poteter
Mangosalsa:
1 mango
2 vårløk, kuttet i tynne skiver
1 rød chili uten frø, finhakket
1-2 ss frisk koriander, hakket
1 ss hvitvinseddik
2 ss olivenolje
1 lime, saften av
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 225 grader celsius. Skjær et kryss i poteten, pakke den inn i aluminiumsfolie og sett den i ovnen på rist. La de stå til de er møre.
Bland sammen alle ingrediensene til mangosalsaen.
Legg fisken i aluminiumsfolie formet som en "skål".
Krydre fisken med salt og pepper. Fordel så mangosalsaen over fisken.
Sett fisken i ovnen når potetene er nesten ferdig. La fisken stå i ca 20 minutter, eller til gjennomstekt.
Server fisken med bakt potet med f.eks. salt, smør, rømme og litt hakket gressløk på toppen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar