søndag 25. april 2010

Kylling med cherrytomater og mascarpone



Lettvint ovnsrett som både ser innbydende ut og smaker godt.

2 personer

Ingredienser:

2-3 kyllingfilet
3 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk
1 boks hermetiske cherrytomater
1 boks (250 g) mascarpone
godt med frisk basilikum
6 cherrytomater, delt i to
Salt og pepper

Ris
Salat

Fremgangsmåte:

Stek sjalottløken og hvitløken i smør eller olje til den er myk. Tilsett boksen med de hermetiske cherrytomatene. La dette småkoke i 5-10 minutter, mens du begynner på kyllingfiletene. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek disse noen minutter på hver side slik at de får en fin og gyllen overflate. Sett disse til side inntil videre.

Tilsett så mascarpone og fersk basilikum i tomatsausen og la dette koke opp. Krydre sausen med salt og pepper etter ønske. Hell sausen oppi en ildfast form, legg kyllingstykkene oppi sausen og fordel de halve ferske cherrytomatene på toppen. Stek dette i ovnen ved ca 200 grader i ca 25 minutter. Server med ris og salat eller det du måtte ønske ha til.



Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar