En frisk, mettende og velsmakende salat som passer godt middag.
4 porsjoner
Ingredienser:
4-6 kyllingfileter
salt og pepper
4 dl couscous (kan bruke fullkorns couscous for en sunnere middag)
4 dl utblandet grønnsaks- eller hønsebuljong
50 g smør
litt gurkemeie
2 epler
1 rødløk
1 pakke rucolasalat (ca. 1 liter)
200 g fetaost
smør til steking
Dressing:
1 beger rømme (gjerne lett rømme)
1 1/2 dl soltørkede tomater, hakket
Fremgangsmåte:
Stek kyllingfiletene i smør i en panne til gjennomstekt. Trekk pannen til side og hold kyllingen varm.
Kok opp buljong, smør og evt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
Ta ut kjernehuset på eplene og skjær hver halvdel i skiver. Grovhakk rucola salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.
Hakk soltørkede tomater og rør de inn i rømmen og server som dressing til salaten.
Håper det smaker!
søndag 28. mars 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar