tirsdag 23. mars 2010

Sjampinjongpasta

Enkel, lettvint og rask middag. Smaker godt gjør den også.

Ingredienser:

250 g fersk tagliatelle (pasta)
200 g fersk sjampinjong
1 paprika
1 løk
2 ss smør
2 ss Mango Chutney
2 ts soyasaus
360 g Tine Lett Creme Fraiche Sjampinjong (tilsvarer 2 stk a 180 g)
20 sherrytomater

Fremgangsmåte:

Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne godt av.

Rens soppen og skjær den i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med finhakket løk og sopp.

Tilsett mango chutney og soysaus. Bland med creme fraiche sjampinjong og smak sausen til med salt og pepper etter eget ønske. Bland inn kokt pasta. Del sherrytomatene i to og tilsett disse i gryten.

Server pastagryten nylaget med et godt ferskt brød.



NB: Dessverre kan Lett Creme Fraiche Sjampinjong være vanskelig å få tak i. Jeg har bare sett den på de største butikkene som f.eks. Ultra og Coop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar