Antall porsjoner forrett: 4
Utstyr:
Kan bruke enten iSi gourmet-whip eller iSi thermo-whip. Her bilde av iSi thermo-whip.
Ingredienser:
225 g squash
175 ml grønnsaksbuljong
55 ml kremfløte
20 g løk
8 g smør
15 g hvetemel
salt og hvit pepper etter smak
Fremgangsmåte:
I en sauspanne, sauté hakket løk i smør. Ha i grønnsaksbuljong og squash og småkok til squashen er mør. Puré blandingen i en blender eller food processor og sil blandingen. Ha i kremfløte/hvetemel og la det putre noen minutter til blanding tyknes (honning liknende konsistens). Krydre etter smak og hell opp i en iSi thermo-whip eller iSi gourmet-whip. Sett i en krem gasspatron og rist kraftig noen ganger. Server i en liten suppeskål, dessertskål, eller liknende, gjerne med små squash biter på toppen.
Håper det smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar